woensdag 24 oktober 2012

Dell brengt multitouch-monitor en -trackpad uit

Dell brengt multitouch-monitor en -trackpad uit
10/24/2012
Dell heeft een multitouch-monitor en een draadloos trackpad met multitouch-ondersteuning aangekondigd. Daarnaast heeft de fabrikant de beschikbaarheid en prijzen van andere Windows 8-systemen bekendgemaakt. De XPS 12 met kantelbaar touchscreen komt de komende tijd bijvoorbeeld beschikbaar voor 1299 euro.
Brein wint rechtszaak van hoster Xsnetworks
10/24/2012
De rechtbank in Den Haag heeft geoordeeld dat hostingbedrijf Xsnetworks onrechtmatig heeft gehandeld ten aanzien van Stichting Brein door de website Sumotorrent na sommaties niet direct offline te halen en gegevens van de beheerder niet te verstrekken. Xsnetworks zou de schade aan Brein moeten vergoeden.
Nederlandse isp's en SIDN gaan samen botnets in kaart brengen
10/24/2012
KPN, Solcon, Tele2, UPC, Xs4all, Zeelandnet en Ziggo gaan samen met registrar SIDN informatie over botnetbesmettingen en andere abuse-problemen centraal verzamelen en deze delen. Met de zogeheten Abuse IX moeten onder andere botnets effectiever bestreden kunnen worden.
Canon maakt clean hdmi-out en f/8-af bij EOS 5D Mark III mogelijk
10/24/2012
Canon brengt in april volgend jaar een nieuwe firmware voor zijn EOS 5D Mark III-dslr uit waarmee 'clean hdmi-video-out' en ondersteuning voor automatisch scherpstellen met een grootste diafragma van f/8 toegevoegd wordt.

telefoontje verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten