vrijdag 19 oktober 2012

Opvolger MegaUpload gaat alles versleuteld opslaan

Opvolger MegaUpload gaat alles versleuteld opslaan
10/19/2012
Kim Dotcom wil nog dit jaar een opvolger van zijn door de FBI offline gehaalde opslagdienst MegaUpload introduceren. Om nieuwe juridische acties te voorkomen wordt alle content versleuteld op de servers opgeslagen en gaan alleen de gebruikers over de sleutels beschikken.
'Acer gaat Android-smartphone met Intel-soc uitbrengen'
10/19/2012
Acer gaat een Android-smartphone met een processor van Intel uitbrengen. Dat heeft een topman van het bedrijf gezegd tijdens de introductie van een andere smartphone, zo bericht een Chinese krant. De telefoon zou binnen een paar maanden op de markt komen.
OS X-patch verwijdert Java-plug-in uit browsers
10/19/2012
Apple heeft bij zijn recentste Java-patch voor OS X de plug-ins voor het platform uit alle browsers gehaald. Gebruikers moeten zelf de jongste Java-plug-in weer downloaden als ze een melding van hun browser krijgen. Het gaat om een beveiligingsfeature.
Sony geeft alleen duurdere Xperia's update naar Android 4.1
10/19/2012
Sony zal alleen de duurdere modellen uit zijn Xperia-lijn, zoals de Xperia S en Xperia T, voorzien van Android 4.1 Jelly Bean. Dat schrijft de fabrikant. Vorig jaar beloofde Sony juist nog updates voor alle toestellen die het in dat jaar zou uitbrengen.

toestel verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten