woensdag 24 oktober 2012

Wiskundig coded tcp-protocol zou wifi en lte flink versnellen

Wiskundig coded tcp-protocol zou wifi en lte flink versnellen
10/24/2012
Wetenschappers aan diverse universiteiten zeggen dat met behulp van een wiskundig algoritme de beschikbare bandbreedte op lte- en wifi-netwerken met een factor tien vergroot kan worden. Het coded tcp-algoritme zou een alternatief bieden voor de huidige inefficiënte methode om met packet loss om te gaan.
Aldi komt met dualsim Android 4.0-smartphone
10/24/2012
Aldi Nederland komt opnieuw met een dualsim-smartphone van het merk Wolfgang. De Wolfgang AT-AS45SE beschikt over een dualcore 1GHz-processor en 4,5-touchscreen, draait op Android 4.0 en biedt plaats aan twee simkaarten.
Huawei wil Australië inzage geven in broncode van firmware
10/24/2012
Huawei, dat samen met ZTE in een recent Amerikaans onderzoek wordt beschuldigd van spionage, zou bereid zijn om de Australische overheid inzage te geven in de broncode van de firmware voor zijn telecomproducten. Daarmee zou het Chinese bedrijf verdachtmakingen willen wegnemen.
Ronimo Games geeft prototype Snowball Earth vrij
10/24/2012
Ronimo Games heeft de prototypeversie van Snowball Earth vrijgegeven. De Utrechtse ontwikkelaar heeft een jaar aan de game gewerkt, maar kon geen uitgever vinden die in zee wilde gaan met de toen nog piepjonge spelstudio. Ronimo kreeg later succes met Swords & Soldiers en Awesomenauts.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten