zondag 21 oktober 2012

Braziliaanse kranten boycotten Google News

Braziliaanse kranten boycotten Google News
10/21/2012
Braziliaanse krantenuitgevers willen niet langer dat nieuwsartikelen door Google News geïndexeerd worden. Volgens de uitgevers weigert Google te betalen voor de content en reduceert Google News het verkeer naar krantensites.
Microsoft ziet omzet dalen door naderende release Windows 8
10/19/2012
Mede door de naderende release van Windows 8 heeft Microsoft zijn omzet afgelopen kwartaal met een kwart zien dalen. Dat rapporteert het bedrijf in zijn kwartaalcijfers. Het Redmondse bedrijf zegt niets over de verwachtingen van Windows 8 en Windows RT en wil ook niets zeggen over de verwachte verkopen voor zijn Surface-tablet.
Google groeit met mobiel maar heeft last van Motorola
10/19/2012
Google kampt met stijgende kosten, dalende advertentie-omzet en slechte resultaten van Motorola. Directeur Larry Page wees wel op de stijgende inkomsten uit de mobiele markt. Dit bleek bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers, die te vroeg verschenen waarna de handel in Google-aandelen tijdelijk stopgezet werd.
Google dreigt Franse nieuwssites te blokkeren in zoekmachine
10/19/2012
Google is van plan om niet langer Franse nieuwssites te indexeren als een nieuwe wet in Frankrijk wordt aangenomen. In het wetsvoorstel wordt geopperd om zoekmachines in het land geld te laten betalen als ze content willen doorzoeken.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten