zaterdag 20 oktober 2012

Pionier voor NiMH-accu's, flatscreens, zonnepanelen en rewritables overleden

Pionier voor NiMH-accu's, flatscreens, zonnepanelen en rewritables overleden
10/20/2012
De Amerikaanse uitvinder en wetenschapper Stanford Ovshinsky is overleden. Ovshinsky heeft de nickel-metal hydride-accu uitgevonden. Ook werd de 'Edison van deze tijd' als een pionier voor de ontwikkeling van amorf silicium beschouwd, dat gebruikt wordt voor onder andere lcd's en zonnepanelen.
Uitbreiding thuiskopieheffing gebaseerd op 'uit de lucht gegrepen bedrag'
10/20/2012
De uitbreiding van de thuiskopieheffing naar apparaten waaronder smartphones, tablets en digitale recorders moet tientallen miljoenen euro's opbrengen, maar volgens een onderzoek van PwC ligt de werkelijke schade door illegaal kopiëren op slechts 12,1 miljoen per jaar. Het bedrag zou nog veel lager uitkomen als downloaden buiten beschouwing wordt gelaten.
Google en Asus starten verkoop 32GB-versie Nexus 7
10/20/2012
In de Verenigde Staten lijkt de verkoop van een 32GB-versie van de Nexus 7-tablet stilletjes van start te zijn gegaan. Onder andere Staples verkoopt het apparaat. Inmiddels is ook al bekend dat de 32GB-variant naar Nederland komt.
4k-opvolger van Full HD gaat officieel Ultra HD heten
10/20/2012
Televisies met een resolutie van minimaal 3840 x 2160 gaan in de winkel aangeduid worden met de term 'Ultra High Definition' of 'Ultra HD', zo heeft de Consumer Electronics Association besloten. De tv's moeten over minstens één 4k-ingang beschikken.

toestel verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten