vrijdag 26 oktober 2012

Canon verkoopt in derde kwartaal 7 procent minder dslr's

Canon verkoopt in derde kwartaal 7 procent minder dslr's
10/26/2012
Canon heeft in het derde kwartaal 7 procent minder dslr's verkocht dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder, terwijl de verkoop van compactcamera's zelfs met 21 procent is teruggelopen. Ook stelt het bedrijf de verwachtingen voor het volledige jaar naar beneden bij.
Buma/Stemra en Thuiskopie vinden nieuwe thuiskopieheffingen te laag
10/26/2012
Buma/Stemra en Stichting Thuiskopie vinden de uitbreiding van de thuiskopieheffing op computers, tablets, muziekspelers, externe harde schijven en settop-boxen een stap in de goede richting. Ze vinden het bedrag van maximaal vijf euro bij pc's, tablets en smartphones te laag.
Onderzoekers geven mens extra set armen
10/26/2012
Twee onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology hebben een prototype set robotarmen gedemonstreerd die de drager ervan een paar extra armen zouden geven. De robotarmen werken semi-autonoom en helpen de drager ervan bij lastige klussen.
Sharkoon introduceert twee REX-behuizingen
10/26/2012
Hardwarefabrikant Sharkoon heeft twee behuizingen in de REX-familie uitgebracht. Zowel de REX3 als de REX8 zullen als Value- en Economy-uitvoering beschikbaar zijn. De nieuwe behuizingen zijn midtowers en worden in de Economy-uitvoering met venster geleverd.

telefoon verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten