maandag 29 oktober 2012

Nieuwe led-lampen Philips via browser en app te bedienen

Nieuwe led-lampen Philips via browser en app te bedienen
10/29/2012
Philips heeft zijn 'hue'-systeem geïntroduceerd, een nieuw type led-lamp dat wordt aangesloten op een thuisnetwerk en daarom kan worden bediend via de browser of een app. De lampen kunnen diverse kleuren weergeven en door middel van presets worden aangestuurd.
IBM meldt doorbraak in koolstof nanobuizen voor computerchips
10/29/2012
IBM heeft een techniek ontwikkeld waarmee een relatief groot aantal transistors gemaakt van koolstof nanobuizen op een wafer geplaatst kan worden. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een computerchip die gebruikmaakt van koolstof nanobuizen.
Xbox 360-versie Borderlands 2 krijgt patch tegen hackers
10/29/2012
Hackers kunnen de voortgang van spelers wissen op de Xbox 360-versie van Borderlands 2. Ontwikkelaar Gearbox heeft een update naar Microsoft gestuurd om die via Xbox Live te verspreiden en geeft tips om problemen te voorkomen tot de update via Xbox Live wordt uitgerold.
Windows 8: ook voor zakelijke gebruikers
10/29/2012
Windows 8 is volgens Microsoft een van de belangrijkste releases in zijn bestaansgeschiedenis. Het besturingssysteem is voorzien van een geheel nieuw interface - beter bekend als 'Metro' - die specifiek is ontworpen voor de touchscreens van tablets en hybride laptops.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten