vrijdag 19 oktober 2012

Sony sluit lenzenfabriek in Japan

Sony sluit lenzenfabriek in Japan
10/19/2012
Als onderdeel van een eerder aangekondigde reorganisatie gaat Sony zijn lenzenfabriek in Minokamo in het Gifu-district in Japan sluiten. De activiteiten worden ondergebracht bij twee andere fabrieken van Sony. Met de consolidatie van de lenzenproductie vervallen 840 arbeidsplaatsen.
Ziggo-topman: toegenomen concurrentie tempert groei all-in-one-adoptie
10/19/2012
Volgens Ziggo-ceo Bernard Dijkhuizen leidt toegenomen concurrentie van KPN en, in mindere mate, Vodafone en T-mobile ertoe dat de groei van het aantal nieuwe all-in-one-abonnementen afvlakt. Het aantal klanten voor digitale televisie blijft stijgen.
begint met verkoop OS X-games
10/19/2012
Website gog.com gaat games aanbieden die draaien op OS X. De site begint met een catalogus van 50 titels die, net als de andere games op de site, vrij van drm zijn. Het grootste deel van de games was niet eerder in een versie voor OS X te krijgen. De games zijn in de aanbieding.
Firmware-update EOS 1D X voegt f/8-af-ondersteuning toe
10/19/2012
Canon heeft een firmware-update voor zijn professionele EOS 1D X-dslr uitgebracht, waarmee ondersteuning voor automatisch scherpstellen met een grootste diafragma van f/8 wordt toegevoegd. Ook kunnen de af-punten voortaan rood oplichten in de AI Servo-stand.

telefoon toestel verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten