zaterdag 27 oktober 2012

Apple verkoopt twee keer zoveel Apple TV's

Apple verkoopt twee keer zoveel Apple TV's
10/26/2012
Apple heeft in het derde kwartaal 1,3 miljoen Apple TV's verkocht, meer dan een verdubbeling ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Hoewel de mediaspelermarkt voor Apple nog steeds relatief klein is, noemde Tim Cook van Apple de Apple TV een 'geliefde hobby'.
Windows Store krijgt alsnog 18+-games
10/26/2012
Microsoft zal applicaties en games met een PEGI 18+-classificatie alsnog toestaan in de Windows Store, vanaf een nog onbekende datum in december. Populaire spellen als Skyrim, Modern Warfare 3 en Assassin's Creed III zouden nu wel in de applicatiewinkel kunnen verschijnen.
Amerikaanse overheid legaliseert jailbreak iPad niet
10/26/2012
Gebruikers van telefoons mogen volgens de Amerikaanse wet legaal hun toestel jailbreaken of rooten, maar gebruikers van tablets mogen dat niet. Daardoor is de jailbreak van een iPhone in de VS wel legaal, terwijl dezelfde jailbreak op een iPad legaal niet is toegestaan.
Dishonored krijgt drie uitbreidingen
10/26/2012
Uitgever Bethesda kondigt drie uitbreidingen aan voor Dishonored, de actiegame die het eerder deze maand op de markt bracht. De eerste daarvan, Dunwall City Trials, komt uit in december; de overige twee verschijnen in 2013. Alle drie de uitbreidingen verschijnen voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

telefoon toestel verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten