donderdag 18 oktober 2012

Microsoft: Office RT is niet zomaar zakelijk te gebruiken

Microsoft: Office RT is niet zomaar zakelijk te gebruiken
10/18/2012
Wie een tablet met daarop Windows RT aanschaft, mag de Office RT-applicaties die daarop standaard aanwezig zijn, niet zomaar in zakelijke omgevingen gebruiken. Voor commercieel gebruik is volgens Microsoft nog een licentie voor onder andere Office 365 noodzakelijk.
Bedrijf toont Android-smartphone met E Ink-display
10/18/2012
Het bedrijf Onyx International heeft voor het eerst een prototype getoond van een Android-smartphone met E Ink-display. De smartphone beschikt over wifi en 3g, en bevat alle functionaliteit van Android, al beperkt het display de mogelijkheden voor het afspelen van video's en schermanimaties.
Apple verkrijgt patent op nfc-alternatief
10/18/2012
Apple lijkt te werken aan een alternatief voor de korteafstandstechnologie near field communication of nfc, zo blijkt uit een patent dat het bedrijf heeft verkregen. Het is mogelijk dat deze technologie in de toekomst in de mobiele apparaten van het bedrijf wordt ingebouwd.
Hostage Negotiation-dlc voor Max Payne 3 verschijnt op 30 oktober
10/18/2012
De Hostage Negotiation-dlc voor Max Payne 3 voegt vier nieuwe multiplayer-maps en twee nieuwe wapens toe aan de game. De uitbreiding verschijnt op 30 oktober en is gratis voor wie een Rockstar Pass heeft. Wie de Rockstar Pass niet heeft, betaalt 800 Microsoft Points of 10 dollar.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten