zondag 21 oktober 2012

Onderzoekers leggen kwetsbaarheden in energiemeters bloot

Onderzoekers leggen kwetsbaarheden in energiemeters bloot
10/21/2012
Beveiligingsonderzoekers van de Universiteit van South Carolina stellen dat energiemeters vrij eenvoudig ongemerkt op afstand uitgelezen kunnen worden. De informatie die de digitale energiemeters draadloos verzenden zou niet zijn versleuteld.
'Dorifel-uitbraak was sneller te stoppen via terughacken'
10/21/2012
De Dorifel-virusuitbraak in augustus was waarschijnlijk veel sneller onder controle te brengen als de politie servers van de aanvallers had mogen hacken. Dat stelde Ronald Prins van beveiligingsbedrijf Fox-IT zondagmiddag in het tv-programma Buitenhof.
Microsoft verwijdert Facebook- en Twitter-apps uit Xbox Live
10/21/2012
Microsoft heeft na het doorvoeren van de laatste Xbox Live-update de Twitter- en Facebook-applicaties verwijderd uit het app-aanbod voor de Xbox 360. De softwaregigant stelt dat gebruikers de sociale-netwerkdiensten voortaan via de nieuwe Internet Explorer 9-browser kunnen raadplegen.
Italiaanse rechtbank claimt verband tussen mobieltjes en tumoren
10/21/2012
Het Italiaanse hooggerechtshof heeft een gerechtelijke uitspraak waarin wordt gesteld dat er een causaal verband is tussen het gebruik van mobiele telefoons en het ontstaan van tumoren als geldig verklaard. Eerder sprak een rechtbank in Brescia uit dat zo'n verband bestaat.

mobiele telefoon verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten