maandag 22 oktober 2012

NTT Docomo komt met Android-app voor realtime-vertalingen

NTT Docomo komt met Android-app voor realtime-vertalingen
10/22/2012
De Japanse telco NTT Docomo brengt op 1 november een Android-applicatie uit die in staat zou zijn om telefoongesprekken vrijwel realtime te vertalen tussen het Japans en een aantal andere talen. De app maakt de vertaling met behulp van cloudcomputing.
Veel gebruikers goedkoper uit met sim-only
10/22/2012
De kortingen op mobiele telefoons bij een abonnement zijn zo ver gedaald, dat vrijwel alle gebruikers goedkoper uit zijn door een sim-only abonnement af te sluiten en een toestel los te kopen. Dat concludeert tweaker Kiswum op basis van eigen onderzoek.
Siemens stapt uit markt voor zonne-energie
10/22/2012
Siemens heeft in het kader van een reorganisatie bedrijfsonderdelen in de etalage gezet die zich richten op activiteiten in de zonne-energiemarkt. Ook stapt Siemens uit het ambitieuze Desertec-project. Volgens het technologieconcern valt de groei tegen en staan de prijzen flink onder druk.
LG brengt slider-tablet en touch-all-in-one met Windows 8 uit
10/22/2012
LG heeft in Korea zowel een 11,6-slider-tablet als een all-in-on-pc met een 23-touchscreen aangekondigd. Beide apparaten draaien Windows 8. De H160-slider-tablet weegt inclusief toetsenbordgedeelte een kilo, terwijl de V325-all-in-on-pc voorzien is van een Core i5-cpu.

toestel verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten