donderdag 25 oktober 2012

Nintendo gaat Wii U onder kostprijs verkopen

Nintendo gaat Wii U onder kostprijs verkopen
10/25/2012
Nintendo heeft bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers zijn winstverwachtingen voor de rest van het lopende boekjaar bijgesteld. Het bedrijf geeft hier een aantal redenen voor. De meest opvallende hiervan is dat het bedrijf de Wii U onder de kostprijs gaat verkopen. Nintendo vermijdt traditioneel het verkopen van hardware met verlies.
Corsair introduceert Carbide 200R-behuizing
10/25/2012
Corsair heeft zijn Carbide-serie behuizingen uitgebreid met de 200R, een relatief betaalbare behuizing die het eenvoudig moet maken voor zelfbouwers een systeem in elkaar te zetten. De 200R is een midtower met uitgebreide koelmogelijkheden.
LG en Gram werken aan port Open webOS voor televisies
10/25/2012
Gram, het door HP verzelfstandigde bedrijf dat Open webOS verder ontwikkelt, werkt samen met LG aan een port van het opensourcebesturingssysteem voor LG-televisies. LG zou de eerste resultaten van de samenwerking op de CES 2013-elektronicabeurs in januari willen tonen.
Delver van zeldzame aardmetalen legt productie maand stil
10/25/2012
Baotou Steel, China's grootste delver van zeldzame aardmetalen, heeft aangekondigd de productie per direct een maand lang stil te leggen, om de prijzen weer te laten stijgen. De aardmetalen zijn van groot belang voor de productie van onder andere smartphones.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten