zondag 28 oktober 2012

Canonical brengt Ubuntu-installer voor Nexus 7 uit

Canonical brengt Ubuntu-installer voor Nexus 7 uit
10/28/2012
Canonical heeft een installer vrijgegeven waarmee de Unity-omgeving van Ubuntu op de Google Nexus 7-tablet geïnstalleerd kan worden. De aangepaste ARM-versie van Ubuntu 12.10 kan door softwareontwikkelaars worden gebruikt als mobiel basisplatform voor Ubuntu 13.04.
'VS wacht te lang met vervangen cruciale weersatellieten'
10/28/2012
Meteorologen in de Verenigde Staten waarschuwen dat zij mogelijk gedurende enkele jaren minder accurate weersvoorspellingen kunnen opstellen doordat een aantal satellieten aan het einde van hun levensduur zijn. Nieuwe weersatellieten zouden echter op zijn vroegst pas in 2017 beschikbaar zijn.
Asus belooft groter wifi-bereik met krachtiger antennes op router
10/28/2012
Asus heeft een nieuwe router aan zijn productassortiment toegevoegd die voorzien is van extra lange antennes die een krachtiger signaal afgeven. Volgens de fabrikant weten de twee antennes op de RT-N12HP het wifi-bereik met een factor drie te vergroten.
Valve zoekt bètatesters voor Steam-client op Linux
10/28/2012
Valve nodigt Linux-gebruikers op zijn Steam-site uit om zich in te schrijven en zo kans te maken op deelname aan een bètatest van een Linux-port van zijn Steam-client. Daarnaast zal het bedrijf deze week op de Ubuntu Developer Summit een presentatie houden.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten