donderdag 25 oktober 2012

Boeing vernietigt elektronica met emp-raket

Boeing vernietigt elektronica met emp-raket
10/25/2012
Boeing heeft naar eigen zeggen met succes een raket afgevuurd waarbij de circuits van elektronica door middel van een krachtige elektromagnetische puls werden vernietigd. Volgens de wapenfabrikant zorgt de raket voor vrijwel geen onbedoelde schade.
Microsoft wil meer hardware uit gaan brengen
10/25/2012
Microsoft-ceo Steve Ballmer heeft gezegd dat zijn bedrijf plannen heeft om in de toekomst zelf nog meer hardware uit te gaan brengen. Momenteel heeft Microsoft al een aantal tablets onder eigen naam aangekondigd, maar het is nog niet duidelijk wat de toekomstige plannen zijn.
Apple waarschuwt Nederlandse klanten voor mogelijk probleem met iMac-hdd
10/25/2012
Apple heeft diverse Nederlandse klanten die eerder een iMac hebben gekocht een mail gestuurd waarin wordt gewaarschuwd dat er mogelijk een probleem met hun harde schijf kan optreden. Het gaat om een uitbreiding van een eerdere vervangingsactie.
John Carmack hoopt op snelle release Rage-tools
10/25/2012
John Carmack laat via een tweet weten dat de mod tools voor Rage binnenkort vrijgegeven zullen worden. Dat hoopt hij althans. Hij geeft toe dat het lang duurt en denkt dat zijn bedrijf verkeerde keuzes heeft gemaakt. Rage verscheen meer dan een jaar geleden op de markt.

telefoon inleveren telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten