maandag 29 oktober 2012

Vodafone werkt samen met Gemalto voor nfc-betalingen

Vodafone werkt samen met Gemalto voor nfc-betalingen
10/29/2012
Het moederbedrijf van Vodafone heeft een overeenkomst gesloten met het Nederlandse Gemalto voor het leveren van een betalingssysteem op basis van de korteafstandstechnologie nfc. Vodafone wil gebruikers van mobiele apparaten in de toekomst hiermee laten betalen.
CD Projekt RED werkt aan nieuwe fantasygame
10/29/2012
CD Projekt RED werkt aan een nieuwe fantasygame, beweert Piotr Gnyp, oprichter van een bekende Poolse gamesite. De informatie zou afkomstig zijn uit een interview met leden van de studio. De game is verder gevorderd dan Cyberpunk 2077, hoewel beide niet in 2013 klaar zijn.
Onderzoekers demonstreren efficiënte zonnecel met 'quantum dots'
10/29/2012
Onderzoekers van het Amerikaanse National Renewable Energy Laboratory hebben voor het eerst een zonnecel met een zogeheten external quantum efficiency van meer dan honderd procent gedemonstreerd. Voor de doorbraak is gebruikgemaakt van 'quantum dots'.
Toekomst Silicon Knights hangt aan zijden draadje
10/29/2012
Het voortbestaan van Silicon Knights is onzeker geworden. Er zouden nog slechts vijf werknemers bij de twintig jaar oude spelstudio werken. De laatste game van de ontwikkelaar, X-Men: Destiny, werd bovendien slecht ontvangen door recensenten en fans.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten