woensdag 31 oktober 2012

Start-up wil gebruikers mobiel internet per dienst laten betalen

Start-up wil gebruikers mobiel internet per dienst laten betalen
10/31/2012
De Amerikaanse start-up ItsOn heeft plannen om gebruikers van mobiel internet niet langer per megabyte te laten betalen. In plaats daarvan kunnen gebruikers tegoed inkopen voor individuele diensten, zoals Facebook en YouTube.
Mozilla: wegvallen browserkeuzescherm had grote invloed op downloads
10/31/2012
Mozilla heeft laten weten dat het wegvallen van het browserkeuzescherm door een fout in Service Pack 1 voor Windows 7 een aanzienlijke impact heeft gehad op het aantal Firefox-downloads. Het gemiddelde aantal downloads per dag zou gedurende een periode van bijna 1,5 jaar met 63 procent zijn gedaald.
Orkaan Sandy schakelt kwart van gsm-masten uit
10/31/2012
De Federal Communications Commission heeft laten weten dat de verwoestende orkaan Sandy circa een kwart van de gsm-masten heeft neergehaald in tien getroffen staten aan de Amerikaanse oostkust. De mobiele dekking kan nog verder afnemen als de backupgeneratoren niet op tijd van diesel worden voorzien.
Archos brengt 8"-tablet Cobalt uit
10/31/2012
Archos heeft een tablet geïntroduceerd die beschikt over een 8-scherm en de naam Cobalt draagt. Het nieuwe model beschikt over een tweekernige processor met kloksnelheid van 1,6GHz. De Franse fabrikant heeft al verscheidene goedkope tabletseries in zijn portfolio.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten