dinsdag 30 oktober 2012

RapidShare laat beperking van downloadsnelheid weer vallen

RapidShare laat beperking van downloadsnelheid weer vallen
10/30/2012
De Zwitserse cyberlockerdienst RapidShare heeft de beperkingen op de downloadsnelheid voor gratis gebruikers laten vallen. De beperking werd ingevoerd omdat het piraterij tegen zou gaan, maar RapidShare zegt nu effectievere methodes te hebben.
Android-smartphone van Xtreamer gaat 200 euro kosten
10/30/2012
Xtreamer heeft de prijs voor de Xtreamer Aiki 5-smartphone bekendgemaakt. Het op Android draaiende dualsim-toestel beschikt over een 5-touchscreen, en wordt standaard geleverd met volledige root-toegang en de flashtool ClockWorkMod. De Aiki 5 gaat 200 euro kosten.
Datacenters in New York gaan offline door orkaan Sandy
10/30/2012
Als gevolg van wateroverlast door de orkaan Sandy is een aantal datacenters in en rond New York City offline gegaan. Onder andere hoster Datagram is uit de lucht doordat de kelder waarin diesel voor de noodgeneratoren was opgeslagen, volliep met water.
Panasonic ziet wellicht af van uitbreiding zonnepaneelproductie
10/30/2012
Panasonic zet volgens geruchten een verdere uitbreiding van een productiefaciliteit voor zonnepanelen in Maleisië op losse schroeven. Een tegenvallende vraag uit voornamelijk Europa zou daaraan ten grondslag liggen. Ook de inkomsten uit lithium-accu's zouden tegenvallen.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten