dinsdag 22 januari 2013

AMD neemt Apple- en Qualcomm-technici in de arm voor soc-ontwikkeling

AMD neemt Apple- en Qualcomm-technici in de arm voor soc-ontwikkeling
01/22/2013
AMD heeft twee chipengineers ingehuurd die afkomstig zijn van Apple en Qualcomm, maar die eerder in dienst waren van AMD. Beide engineers hebben de nodige ervaring met het ontwerpen van energiezuinig apu's en soc's.
Sony-ceo hint op onthulling PlayStation 4 na aankondiging nieuwe Xbox
01/22/2013
Sony zal de opvolger van de PlayStation 3 mogelijk pas onthullen als concurrent Microsoft zijn nieuwe console heeft aangekondigd. Dit valt op te maken uit de woorden van de ceo van het Japanse bedrijf, Kazuo Hirai, in een interview met de Britse krant The Times.
Nieuwe Android-malware steelt grote hoeveelheden persoonsgegevens
01/22/2013
Oplichters zouden via malware genaamd Exprespam grote hoeveelheden persoonlijke gegevens in handen hebben gekregen. De malware wordt verspreid via het Android-besturingssysteem en de schadelijke software vertoont visuele gelijkenissen met Googles applicatiewinkel Play.
Microsoft: Surface Windows RT vanaf 14 februari in Nederlandse winkels
01/22/2013
Microsoft heeft laten weten dat de Surface-tablet waarop Windows RT draait vanaf 14 februari in Nederland te koop zal zijn. Verder meldt de softwaregigant dat de Surface Pro, die over een volledige versie van Windows 8 draait, vanaf 9 februari te koop is in de VS en Canada.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten