zaterdag 26 januari 2013

Gerucht: nieuwe iPad wordt dunner en gaat op iPad mini lijken

Gerucht: nieuwe iPad wordt dunner en gaat op iPad mini lijken
01/26/2013
De komende generatie iPads wordt een stuk dunner en lichter en lijkt wat ontwerp betreft op de iPad mini, met dunne bezels. Dat meldt iLounge, die eerder de komst van enkele nieuwe Apple-producten correct voorspelde. Ook zou een komende budget-iPhone alleen voor de Chinese markt zijn.
BitTorrent gaat met Sync concurrentie met Dropbox aan
01/25/2013
BitTorrent heeft vrijdag een nieuwe dienst geopenbaard, met de naam Sync. Het gaat om een dienst die gebruikers bestanden over meerdere apparaten laat synchroniseren via peer-to-peertechnologie. De dienst bevindt zich nog in een vroege testfase.
Specificaties uitgelekt van nieuwe Nikkor 18-35mm-lens
01/25/2013
Op internet zijn meer specificaties bekend geworden van de nieuwe 18-35mm-lens die Nikon naar verwachting volgende week op de CP+-fotografiebeurs in Yokohama gaat introduceren. Bijzonder is dat het nieuwe FX-objectief weathersealed zou zijn.
Apple ontdekt fors meer kinderarbeid bij toeleveranciers
01/25/2013
Apple heeft in 2012 bij meerdere toeleveranciers misstanden gevonden, waaronder kinderarbeid: het aantal ontdekte gevallen daarvan ligt fors hoger dan in 2011. Bij één leverancier werden zelfs 74 minderjarigen ontdekt. Ook verkapte slavernij kwam voor.

mobiel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten