maandag 21 januari 2013

LG Display zet 2,7 miljard euro opzij voor oled-investeringen

LG Display zet 2,7 miljard euro opzij voor oled-investeringen
01/21/2013
Het Koreaanse LG Display reserveert 3,8 biljoen won, omgerekend 2,7 miljard euro, voor investeringen met betrekking tot uitbreiding en verbetering van de productie van oled-panelen. Dit maakt het merendeel uit van de investeringen van LG Display dit jaar.
EA: ban mogelijk bij niet rapporteren SimCity-bugs
01/21/2013
De door EA opgestelde end-user license agreement voor de bèta van SimCity bevat een opmerkelijke passage. In de tekst is te lezen dat EA het recht heeft een bètatester de toegang tot onder andere het Origin-platform te ontzeggen als hij een aangetroffen bug niet meldt bij EA.
Mitsubishi steekt honderden miljoenen euro's in windmolenpark Eneco
01/21/2013
Mitsubishi steekt naar schatting 200 tot 250 miljoen euro in de aanleg van het windpark Luchterduinen, een project van 43 windmolens dat verder door Eneco gefinancierd wordt. Luchterduinen komt voor de Noordzeekust te liggen, tussen Noordwijk en Zandvoort.
Ontwikkelaars brengen opensource-implementatie exFAT uit
01/21/2013
Een aantal ontwikkelaars heeft versie 1.0 van een opensource-implementatie van Microsofts gepatenteerde exFAT-bestandssysteem vrijgegeven. De exFAT-implementatie, die draait binnen FUSE, is onder andere beschikbaar voor een aantal Linux-distributies.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten