vrijdag 18 januari 2013

IDC: Lenovo heeft Acer en Dell ingehaald op Europese pc-markt

IDC: Lenovo heeft Acer en Dell ingehaald op Europese pc-markt
01/19/2013
Lenovo heeft Acer, Asus en Dell ingehaald op de Europese pc-markt, beweert marktonderzoeker IDC op basis van eigen cijfers. De onbetwiste marktleider blijft nog altijd HP, die bijna twee keer zoveel pc's zou hebben verkocht als Lenovo.
Technologie combineert beelden camera en frontcamera smartphone in een video
01/18/2013
Een technologie van cameramaker Omnivision maakt het mogelijk om de beelden van de camera's aan zowel de voorkant als achterkant van een smartphone te combineren in een video. Op die manier kunnen gebruikers veel meer van hun omgeving in een video laten zien.
Nederlander kijkt gemiddeld drie uur per maand tv-programma's later terug
01/18/2013
Nederlanders kijken per maand gemiddeld drie uur aan tv-programma's later terug. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het uitgesteld kijken wint snel aan populariteit, blijkt uit de jaarcijfers van de stichting die kijkcijfers bijhoudt.
Afbeelding toont 5" LG-smartphone met Qualcomm-quadcore en 1080p-scherm
01/18/2013
LG lijkt te werken aan een opvolger van zijn Android-vlaggenschip Optimus G. Een afbeelding, die door Engadget is gepubliceerd, toont het toestel Optimus G Pro, die beschikt over een 5-scherm met 1080p-resolutie en Qualcomms quadcore-soc uit de Snapdragon S4 Pro-serie.

telefoon inleveren mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten