zaterdag 12 januari 2013

Sony overweegt te stoppen met goedkope telefoons

Sony overweegt te stoppen met goedkope telefoons
01/12/2013
Sony gaat zich in de toekomst mogelijk alleen nog maar richten op het uitbrengen van 'premium' smartphones: het bedrijf overweegt te stoppen met goedkope modellen. Tijdens de Consumer Electronics Show kondigde Sony al het high-endtoestel Xperia Z aan,
Microsoft richt zich met nieuwe studio op cloudgames
01/11/2013
Phil Harrison, hoofd van de Europese tak van Interactive Entertainment Business, maakt bekend dat Microsoft zich meer wil gaan richten op cloudgaming. Daarvoor heeft het de nieuwe studio Lift London opgericht, onder leiding van ex-Rare-medewerker Lee Schuneman.
Accessoire geeft geuren af tijdens het gamen
01/10/2013
Het Amerikaanse bedrijf Sensory Acumen toont op de CES de GameSkunk, een apparaat dat geuren afgeeft tijdens het spelen van games. Het apparaat kan 30.000 geuren afgeven. Het bedrijf wil dezelfde techniek ook gebruiken om post traumatic stress disorder te behandelen.
Gpu-prestaties van Intels Haswell-cpu vergelijkbaar met GT 650M
01/10/2013
Intel demonstreerde tijdens de CES een Haswell-cpu die over de snelste igp beschikt, inclusief dedicated geheugen. Het systeem wordt vergeleken met een Asus-laptop die met een GT 650M is uitgerust. Harde cijfers wilde Intel niet vrijgeven, maar op de video ziet de cpu er vloeiend uit.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten