maandag 28 januari 2013

Telfort-klanten klagen over trage dsl-verbinding - update

Telfort-klanten klagen over trage dsl-verbinding - update
01/28/2013
Klanten van KPN's dochterbedrijf Telfort klagen over trage dsl-verbindingen. Mensen die een abonnement hebben voor een 50Mbps-verbinding, halen 's avonds soms met moeite 1Mbps, te weinig voor internetsites als YouTube en Uitzending Gemist.
Gerucht: Qualcomm gaat ARM-serverchips maken
01/28/2013
Qualcomm zou bezig zijn met de ontwikkeling van serverchips op basis van de nieuwe ARMv8-architectuur. Dat valt op te maken uit de tekst van een vacature, waarin iemand wordt gezocht om aan de nieuwe lijn processors te werken. Tot nu toe maakt Qualcomm alleen andere socs.
Wetenschappers maken werkende tractor beam op microschaal
01/26/2013
Britse en Tsjechische wetenschappers zijn erin geslaagd een werkende tractor beam, of trekstraal, te ontwikkelen. Op microscopisch niveau wisten ze objecten richting een lichtbron te laten bewegen. Onder andere in de medische sector is de vinding toepasbaar.
Samsungs mobiele divisie verdubbelt winst dankzij Galaxy-smartphones
01/25/2013
Samsungs mobiele bedrijfstak heeft eind 2012 zijn verkopen flink zien groeien en zijn winst meer dan verdubbeld ten opzichte van 2011. Het Koreaanse bedrijf noteerde een recordwinst en die was dan ook voornamelijk toe te schrijven aan de enorme groei van de verkoop van Galaxy-toestellen.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten