woensdag 16 januari 2013

SBS Broadcasting komt met vod-dienst

SBS Broadcasting komt met vod-dienst
01/16/2013
SBS Broadcasting is onder de naam Kijk.nl een nieuwe vod-dienst gestart. Een deel van de geboden content, onder andere afkomstig van SBS6, Net5 en Veronica, is gratis te bekijken, maar voor met name nog niet uitgezonden series en films moet betaald worden.
Nintendo voegt console- en handhelddivisies samen
01/16/2013
Binnenkort voert Nintendo Japan een ingrijpende reorganisatie door, waarbij medewerkers van de huidige console- en handhelddivisies gaan samenwerken in één team. Hiermee denkt het Japanse bedrijf beter weerstand te kunnen bieden aan de groeiende gamemarkt voor tablets en smartphones.
Samsung wint Nederlandse rechtszaak tegen Apple om oude tablets
01/16/2013
De rechtbank in Den Haag heeft Samsung gelijk gegeven in een zaak van Apple tegen de Zuid-Koreaanse fabrikant. De impact van de uitspraak is minimaal: de tablets waarop Apple een verkoopverbod wilde zijn allang niet meer te koop.
Enermax introduceert Ostrog GT-behuizing
01/16/2013
Enermax kondigde in juni 2012 de Ostrog-behuizing aan. Deze midtower heeft een flinke upgrade gekregen met de introductie van de Giant Ostrog of Ostrog GT. Hoewel de GT-variant nog steeds een midtower is, zijn de afmetingen wel flink toegenomen, net als de prijs.

mobiele telefoon verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten