zaterdag 26 januari 2013

Anonymous dreigt overheidsgeheimen openbaar te maken na defacen

Anonymous dreigt overheidsgeheimen openbaar te maken na defacen
01/26/2013
Anonymous heeft zogenoemde 'warheads' gepubliceerd en deze versleutelde bestanden bevatten mogelijk overheidsgeheimen. De activistengroepering dreigt de komende tijd delen van de bestanden vrij te geven, zo heeft Anonymous na een defacement van Ussc.gov laten weten.
Wetenschappers maken werkende tractorbeam op microschaal
01/26/2013
Britse en Tsjechische wetenschappers zijn er in geslaagd een werkende tractorbeam, of trekstraal, te ontwikkelen. Op microscopisch niveau wisten ze objecten richting een lichtbron te laten bewegen. Onder andere in de medische sector is de vinding toepasbaar.
HTC levert 'secundaire' telefoon bij Butterfly-smartphone
01/26/2013
HTC levert een tweede telefoon als accessoire bij de Butterfly in China. Het handzame secundaire toestel moet ervoor zorgen dat gebruikers niet altijd hun primaire smartphone uit hun zak hoeven halen. Het is onbekend of HTC de handlanger ook in Europa gaat leveren.
Start-up maakt Android 4.0 beschikbaar als app voor Windows
01/26/2013
De Chinese start-up SocketQ heeft een applicatie ontwikkeld voor Windows-besturingssystemen waarmee gebruikers Android-versie 4.0 kunnen draaien. Daarmee biedt het bedrijf een vergelijkbare dienst als de Android-emulator BlueStacks.

telefoon verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten