zondag 27 januari 2013

Eerste dlc-deel AC3: The Tyranny of King Washington verschijnt 19 februari

Eerste dlc-deel AC3: The Tyranny of King Washington verschijnt 19 februari
01/25/2013
The Infamy verschijnt 19 februari voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Het is het eerste deel van The Tyranny of King Washington, een uitbreiding voor Assassin's Creed III, dat in drie delen gesplitst is. Wanneer de laatste twee delen verschijnen, is niet bekend.
Linux-versie van Half-Life verschijnt in Steam
01/25/2013
Valve heeft zonder eerdere aankondiging een bètaversie online gezet van de Linux-variant van hun klassieke shooter Half-Life. Dat wil zeggen dat iedereen met een Steam-account de game uit 1998 gratis onder Linux kan spelen.
Microsoft heeft meer Surface-producten in de pijplijn
01/25/2013
Microsoft heeft plannen om in de toekomst nog meer tablets in zijn Surface-serie uit te brengen. Dat bevestigde het bedrijf tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers. Eerder kwamen al geruchten naar buiten over drie nieuwe Surface-tablets, waaronder een gamemodel.
Riot Games start met testen OS X-client League of Legends
01/25/2013
Ontwikkelaar Riot Games biedt een OS X-client van het gratis speelbare League of Legends aan. Er loopt nog geen open bètatest, maar de game is wel door iedere geïnteresseerde te downloaden. Het is de tweede poging van Riot om een OS X-client te maken.

telefoontje verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten