donderdag 31 januari 2013

Wacom en Samsung kondigen alliantie aan

Wacom en Samsung kondigen alliantie aan
01/30/2013
Wacom en Samsung hebben aangekondigd samen te gaan werken. De alliantie zal zich vooral richten op smartphones en tablets, waarbij Samsung de Wacom-technologie voor digitale pennen zal gaan gebruiken. De Koreaanse fabrikant levert zelf al enige tijd een stylus bij verscheidene tablets en smartphones.
Olympus kondigt XZ-10-compactcamera met lichtsterke lens aan
01/30/2013
Olympus heeft een nieuw model toegevoegd aan zijn Stylus XZ-serie van compactcamera's. De XZ-10 heeft een 1/2,3-bsi-cmos-beeldsensor en is voorzien van een lichtsterke 5x-zoomlens. Ook kondigde het bedrijf een update aan van zijn 75-300mm-m4/3-lens.
Onderzoekers maken zonnepanelen dunner en goedkoper
01/30/2013
Onderzoekers uit Noorwegen claimen dat zij met behulp van micro-beads zonnepanelen kunnen maken die twintig keer dunner zijn dan conventionele modellen. Ook moeten de micro-beads het maken van zonnepanelen op basis van silicium goedkoper maken.
'Accutechnologie in Boeing 787 Dreamliner is fundamenteel onveilig'
01/30/2013
De li-on-accutechnologie die Boeing heeft toegepast in de Boeing 787 Dreamliner is volgens Tesla Motors-oprichter Elon Musk 'fundamenteel onveilig'. De Dreamliners zijn gloednieuwe toestellen die momenteel om veiligheidsredenen met betrekking tot de accu's wereldwijd aan de grond staan.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten