dinsdag 15 januari 2013

Onderzoekers verbeteren levensduur qubits

Onderzoekers verbeteren levensduur qubits
01/14/2013
Onderzoekers van de Yale-universiteit hebben een methode ontwikkeld die hen in staat stelt qubits uit te lezen zonder de waarde van die qubits te beïnvloeden. Qubits zijn de informatiedragers in quantumcomputers en zijn zeer gevoelig voor externe invloeden.
Russen werken aan opvolger Sojoez-raket
01/14/2013
De Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos wil zijn ruimtevaartprogramma nieuw leven inblazen. Een van de belangrijkste onderdelen van die plannen is de ontwikkeling van een opvolger van de Sojoez-raket, die onder meer bemanningsleden naar het ISS vervoert.
Sony wil Move-controller uitbreiden met ultrasoon geluid
01/14/2013
Sony wil ultrasoon geluid inzetten om de afstand te bepalen tussen tv en Move-controller, blijkt uit een patentaanvraag. Voor het meten van de horizontale en verticale positie blijft licht gebruikt worden, net als bij de huidige versie van de Move. De aanvraag stamt al uit 2008.
Gartner: West-Europeanen kochten in 2012 10 procent minder pc's
01/14/2013
West-Europeanen kochten vorig jaar 10 procent minder pc's dan in 2011. Dat heeft analistenbureau Gartner becijferd. Alle grote pc-fabrikanten zagen het aantal verkochte pc's teruglopen, behalve de Chinese pc-maker Lenovo.

mobiele telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten