donderdag 24 januari 2013

Anonymous-ddos'er krijgt anderhalf jaar cel

Anonymous-ddos'er krijgt anderhalf jaar cel
01/24/2013
Twee Britse Anonymous-'leden' hebben in het Verenigd Koninkrijk celstraffen opgelegd gekregen voor het uitvoeren van ddos-aanvallen op onder meer PayPal, Visa en MasterCard. Een derde ddos'er heeft een voorwaardelijke celstraf opgelegd gekregen.
Hardware Barracuda Networks bevatte te misbruiken backdoor
01/24/2013
Apparaten van Barracuda Networks, die in veel zakelijke omgevingen worden gebruikt, bevatten backdoors die bedoeld waren voor de fabrikant. Ze waren echter ook eenvoudig te misbruiken door anderen. Een patch lost het probleem gedeeltelijk op.
Amazon neemt text-to-speech-ontwikkelaar over
01/24/2013
Amazon heeft aangekondigd dat het Ivona Software overneemt, een bedrijf dat zich toelegt op het maken van text-to-speech-software. Het onlinewarenhuis maakte al gebruik van de diensten van Ivona Software, waardoor de overname niet als een verrassing komt.
Gerucht: Google werkt aan 'slim horloge'
01/24/2013
Google werkt aan een eigen 'smartwatch', in navolging van onder meer Sony. Dat beweert de website Business Insider. Op het slimme horloge zou onder meer ondersteuning voor navigatie aanwezig moeten zijn, evenals het ontvangen van notificaties voor nieuwe e-mails.

telefoon toestel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten