woensdag 16 januari 2013

Java bevat mogelijk opnieuw beveiligingsgat

Java bevat mogelijk opnieuw beveiligingsgat
01/16/2013
Java, dat de afgelopen tijd kampte met diverse beveiligingsproblemen, bevat mogelijk nog een beveiligingsprobleem. Op een cybercrime-forum zou een exploit voor het nog onopgeloste probleem zijn aangeboden. Of die claim klopt, is onbekend.
Duitsers melden recordrendement voor organische zonnecellen
01/16/2013
Een Duits researchbedrijf heeft, in samenwerking met Duitse universiteiten, een organische zonnecel ontwikkeld die met een rendement van 12 procent een record heeft gehaald. De cellen combineren twee lichtabsorberende materialen om meer zonlicht op te vangen.
Irrational maakt systeemeisen BioShock Infinite bekend
01/16/2013
Ontwikkelaar Irrational Games heeft de systeemeisen voor BioShock Infinite bekendgemaakt. De first-person shooter vereist een Core 2 Duo of AMD Athlon X2 met 2GB werkgeheugen, maar aanbevolen wordt een DirectX 11-videokaart en een quadcore-cpu.
Platform-adventuregame The Cave komt op 23 januari in Europa uit
01/16/2013
Uitgever Sega heeft bekendgemaakt dat de nieuwe platform-adventuregame The Cave op 23 januari in Europa uitkomt. Het spel gaat 13 euro kosten en is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, pc, Mac en Linux. Later zal er ook een versie voor de Wii U komen.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten