zaterdag 26 januari 2013

Startup maakt Android 4.0 beschikbaar als app voor Windows

Startup maakt Android 4.0 beschikbaar als app voor Windows
01/26/2013
De Chinese startup SocketQ heeft een applicatie ontwikkeld voor Windows-besturingssystemen waarmee gebruikers Android-versie 4.0 kunnen draaien. Daarmee biedt het bedrijf een vergelijkbare dienst als de Android-emulator BlueStacks.
Rechter: Gonggrijp heeft geen recht op vorderingsdata WikiLeaks-zaak
01/26/2013
Drie personen in een WikiLeaks-zaak, waaronder de Nederlander Rop Gonggrijp, krijgen niet te weten welke bedrijven hun gegevens aan de Amerikaanse overheid moesten overhandigen, zo besliste de rechter. Van Twitter was al bekend dat het persoonsgegevens aan de VS moest geven.
Silverstone werkt aan passief gekoelde behuizing voor Intels 'handpalm-pc' NUC
01/26/2013
Silverstone werkt aan een behuizing voor Intels Next Unit of Computing-minisysteem. De behuizing is nog iets kleiner dan het chassis dat Intel zelf levert en het oppervlak is omgeven door koelvinnen waardoor een ventilator niet nodig is en het systeem stil zijn werk kan doen.
H265-videoformaat krijgt goedkeuring van internationale telecomautoriteit
01/26/2013
De h265-standaard, of high efficiency video coding, is goedgekeurd door de International Telecommunication Union. Dit opent de weg naar het wereldwijde gebruik van de standaard voor streaming video in hoge kwaliteit, over netwerken met relatief weinig bandbreedte.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten