woensdag 23 januari 2013

Apple verkoopt recordaantal iPhones

Apple verkoopt recordaantal iPhones
01/23/2013
Apple heeft afgelopen kwartaal een recordaantal iPhones verkocht. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van de fabrikant. Het aantal van 47,8 miljoen verkochte iPhones ligt fors hoger dan het vorige verkooprecord van 37 miljoen uit de laatste maanden van 2011.
Google-ceo hint op 'onbreekbare' Google-telefoon
01/23/2013
Tijdens de bespreking van de kwartaalresultaten heeft ceo Larry Page gehint naar het bestaan van een door Motorola gebouwde telefoon die onbreekbaar zou zijn. Het vermoedelijke toestel zou ook een betere accuduur moeten hebben. Mogelijk gaat het om de zogenaamde X Phone.
YouTube en Netflix komen met 'AirPlay-tegenhanger' DIAL
01/23/2013
YouTube en Netflix hebben meer informatie over het DIAL-protocol gegeven. Via DIAL zijn 'tweede scherm'-applicaties in staat om een ander apparaat met een beeldscherm te detecteren, zoals een hdtv. Vervolgens kan op het gekoppelde apparaat een applicatie worden gestart.
Franse hobbyist ontwikkelt robot voor 3d-printers
01/23/2013
Een Fransman heeft zijn ontwerpen en bouwinstructies vrijgegeven voor een robot die met 3d-printers is te maken. Het ontwerp moet doe-het-zelvers InMoov-robots laten bouwen met makkelijk verkrijgbare en relatief goedkope onderdelen.

mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten