dinsdag 22 januari 2013

BitTorrent-uploader niet veroordeeld voor auteursrechtinbreuk

BitTorrent-uploader niet veroordeeld voor auteursrechtinbreuk
01/22/2013
De politierechter heeft een man uit Oud-Beijerland niet veroordeeld voor uploaden via bittorrent. Het Openbaar Ministerie werd in de zaak niet-ontvankelijk verklaard, waardoor het niet tot een vonnis kwam. De man zou 5000 e-books via The Pirate Bay hebben aangeboden.
Mozilla presenteert ontwikkelaarstelefoons met Firefox OS
01/22/2013
Mozilla heeft de eerste ontwikkelaarstelefoons voor Firefox OS gepresenteerd. De hardware is gemaakt door de Spaanse telefoonmaker GeeksPhone en wordt ondersteund door de eveneens Spaanse provider Telefonica. Er is een goedkoop en een iets duurder model.
Vijf bedrijven sluiten zich aan bij Micro Four Thirds-standaard
01/22/2013
De organisatie achter de Micro Four Thirds-camerastandaard heeft bekendgemaakt dat vijf nieuwe bedrijven zich achter de standaard geschaard hebben. Het gaat onder meer om JK Imaging, dat een Kodak-m4/3-camera uit gaat brengen, en camerafabrikant Blackmagic Design.
Prolimatech toont instapkoelers
01/22/2013
Prolimatech, dat furore maakte met zijn highend Megahalems-koeler, heeft twee koelers voor processors aangekondigd. Het gaat om instapmodellen die voor een beduidend lagere prijs dan de originele Megahalems aangeboden worden.

mobiele telefoon verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten