vrijdag 25 januari 2013

LG Display boekt recordomzet door meer hoge-margepanelen te verkopen

LG Display boekt recordomzet door meer hoge-margepanelen te verkopen
01/25/2013
LG Display heeft in het vierde kwartaal een recordomzet behaald van 6 miljard euro als gevolg van een sterk gestegen afzet van panelen in alle segmenten. Vooral de verkoop van passieve 3d-panelen voor tv's en panelen voor smartphones en tablets droegen bij aan het resultaat.
Ziggo kampt met ddos-aanval op zakelijke internetverbindingen
01/25/2013
Een tien- of twintigtal klanten van Ziggo ligt onder vuur van ddos'ers, waardoor een groter aantal klanten last ondervindt van problemen bij het internetten en bellen. De ddos'ers zijn al enkele dagen bezig, maar de aanvallen zijn sinds vrijdagmorgen heviger.
Europa: ict-sector kampt met tekort van 700.000 werknemers
01/25/2013
De Europese ict-sector kampt met een groot tekort aan werknemers: maar liefst 700.000 vacatures zijn niet ingevuld. Dat stelt de Europese Commissie, die gaat samenwerken met bedrijven als Nokia, Cisco, ARM en Randstad om het gigantische banentekort op te lossen.
Alan Cox verlaat Intel en de Linux-gemeenschap
01/25/2013
Linux-oudgediende Alan Cox stopt bij Intel en heeft de Linux-gemeenschap vaarwel gezegd. Hij stopt naar eigen zeggen wegens 'familieredenen' en sluit een terugkeer in de toekomst niet uit. Cox lag in het verleden regelmatig in de clinch met Linux-ontwikkelaars, waaronder Torvalds.

telefoon verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten