zondag 20 januari 2013

Google zet versleuteld zoeken in Chrome 25 standaard aan

Google zet versleuteld zoeken in Chrome 25 standaard aan
01/20/2013
Google zal alle zoekopdrachten in versie 25 van zijn Chromebrowsers via een versleutelde ssl-verbinding verwerken, ook als zij niet zijn ingelogd op Google. De zoekgigant had ssl al standaard geactiveerd voor ingelogde Google-gebruikers met oudere Chrome-versies.
Officiƫle OpenVPN-app verschijnt voor iOS
01/18/2013
Het bedrijf achter de opensource-vpn-client OpenVPN heeft een versie voor iOS uitgebracht. De applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Apple en maakt het mogelijk om al het internetverkeer over een vpn-tunnel te sturen.
Zwitsers zetten rendement flexibele zonnecellen op 20,4 procent
01/18/2013
Onderzoekers van de Swiss Federal Laboratories for Materials Science and Technology, ook wel Empa genoemd, zijn erin geslaagd om flexibele zonnecellen met een rendement van 20,4 procent te ontwikkelen. Dit is het hoogste rendement tot nu toe voor een dergelijk type zonnecel.
Viewsonic stapt uit Europese smartphonemarkt
01/18/2013
ViewSonic heeft te kennen gegeven dat het zich niet langer zal richten op het uitbrengen van smartphones voor de Europese markt. Het bedrijf wil zich naar eigen zeggen meer gaan richten op andere producten, zoals projectors en beeldschermen.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten