dinsdag 15 januari 2013

Google integreert Web Speech-api in nieuwe Chrome-bèta

Google integreert Web Speech-api in nieuwe Chrome-bèta
01/15/2013
Google heeft een nieuwe bètaversie van zijn Chrome-browser uitgebracht waarin ondersteuning is toegevoegd voor de Web Speech-api. Hierdoor kunnen ontwikkelaars van websites en webapps ondersteuning voor stembesturing aan invoervelden toevoegen.
Bloomberg: Dell overweegt overname door investeerders
01/14/2013
Dell zou van plan zijn om zichzelf te verkopen aan twee private equity-investeerders, meldt het financiële persbureau Bloomberg. Op dit moment is het bedrijf nog beursgenoteerd. Hoeveel de investeerders zouden willen betalen voor Dell, is onbekend.
Test-Aankoop start rechtszaak tegen Apple
01/14/2013
De Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop is een rechtszaak gestart tegen Apple. Test-Aankoop stelt dat de iPhone-fabrikant de wettelijke bepalingen die voor de garantie gelden, niet respecteert door onder andere zijn AppleCare-programma actief aan te prijzen.
Nieuwe jpeg-bibliotheek belooft betere losless-compressie
01/14/2013
De Independent Jpeg Group heeft een nieuwe versie van de libjpeg library uitgebracht. Aan deze veelgebruikte bibliotheek is een verbeterde lossless compressiemethode toegevoegd die afbeeldingen verder zou kunnen verkleinen dan met png-compressie mogelijk is.

telefoon inleveren mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten