donderdag 24 januari 2013

Nederlandse introductie Netflix laat nog op zich wachten

Nederlandse introductie Netflix laat nog op zich wachten
01/24/2013
Netflix zal in de komende tijd nog geen intrede doen op de Nederlandse markt. Dat blijkt uit een brief die de streamingdienst naar investeerders heeft verzonden. Een Nederlandse introductie kan op zijn vroegst eind 2013 werkelijkheid worden, maar zelfs dat is onzeker.
ZTE verkoopt miljoen kindertelefoons in Japan
01/24/2013
De Chinese fabrikant ZTE heeft binnen negen maanden een miljoen exemplaren van zijn kindertelefoons verkocht in Japan. Met de telefoons kunnen kinderen alleen hun ouders bellen of hun locatie doorgeven. De toestellen worden verkocht via provider Softbank.
Nokia neemt afscheid van Symbian
01/24/2013
De Nokia 808 PureView is de laatste Symbian-telefoon die Nokia ooit zal uitbrengen. Dat heeft de Finse fabrikant bevestigd tijdens het bekendmaken van zijn kwartaalcijfers. Ooit draaide meer dan de helft van de verkochte smartphones op Symbian.
Sapphire voorziet nieuwe Edge HD Mini PC van Celeron 847
01/24/2013
Sapphire heeft een nieuwe telg uitgebracht in zijn HD Mini PC-serie. De HD4 is uitgerust met een Intel Celeron 847, in plaats van een apu van AMD. De kleine pc zou minder dan 30W verbruiken en neemt slechts een fractie van de ruimte in van een normale desktop-pc.

telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten