dinsdag 15 januari 2013

Vodafone: twee derde meer mobiel verkeer door sneeuwval - update

Vodafone: twee derde meer mobiel verkeer door sneeuwval - update
01/15/2013
Volgens Vodafone heeft de sneeuwval ertoe geleid dat er dinsdagochtend op zijn 3g-netwerk een toename van het verkeer van 67 procent te zien was. Op het 2g-netwerk was het 60 procent drukker dan normaal. Ook KPN en T-Mobile melden een stijging in data- en belverkeer.
Rijksoverheid start campagne tegen identiteitsfraude
01/15/2013
De Rijksoverheid is onder het motto 'Laat u niet zomaar kopiƫren' een campagne gestart die het publiek moet waarschuwen voor de gevaren van identiteitsfraude. Met name de risico's bij het afgeven of opsturen van een kopie van een identiteitsbewijs zouden worden onderschat.
Amerikaans leger wil hightechexplosieven inzetten
01/15/2013
Het Amerikaanse leger zou de huidige ontstekingsmechanismen van granaten en andere explosieven veiliger willen maken. Die mechanismen zouden relatief makkelijk ongewenste explosies kunnen veroorzaken. Een chip moet dat voorkomen.
Toshiba: helft mobiele hdd's is over twee jaar hybride
01/15/2013
Volgens Toshiba zal over twee jaar ongeveer de helft van het aantal harde schijven in laptops hybride zijn. Dat houdt in dat er behalve magnetische opslag ook flashgeheugen aanwezig is, dat dienstdoet als caching voor de meest gebruikte bestanden.

mobiel inleveren telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten