zondag 27 januari 2013

'Elektrische auto dreigt te floppen in Duitsland'

'Elektrische auto dreigt te floppen in Duitsland'
01/27/2013
De introductie van de elektrische auto in Duitsland dreigt volgens deskundigen te mislukken. Doordat er te weinig elektrische auto's rondrijden, blijft de installatie van laadpalen ver achter. Ook is de actieradius van de voertuigen te beperkt.
Ouya-console werkt samen met draadloze Xbox 360- en PS3-controllers
01/27/2013
De op Android 4.1 draaiende Ouya-console kan met zowel bedrade als draadloze Xbox 360-controllers overweg. Ook kunnen PS3- en Wii-controllers gebruikt worden met de console, terwijl de ontwikkelaars tevens zelf controllers zullen ontwerpen voor de spelcomputer.
'Microsoft werkt aan Outlook-client voor Windows RT'
01/27/2013
Microsoft zou werken aan een versie van Outlook voor het Windows RT-besturingssysteem. Het is echter onduidelijk wanneer de mailclient zal worden uitgebracht en of 'Outlook RT' onderdeel uit gaat maken van Office Home & Student 2013 RT.
Rechter VS: Gonggrijp heeft geen recht op vorderingsdata WikiLeaks-zaak
01/26/2013
Drie personen in een WikiLeaks-zaak, onder wie de Nederlander Rop Gonggrijp, krijgen niet te weten welke bedrijven hun gegevens aan de Amerikaanse overheid moesten overhandigen, zo besliste de rechter. Van Twitter was al bekend dat het persoonsgegevens aan de VS moest geven.

telefoon inleveren mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten