zaterdag 19 januari 2013

EA kondigt Need for Speed Most Wanted voor de Wii U aan

EA kondigt Need for Speed Most Wanted voor de Wii U aan
01/18/2013
EA en Criterion Games brengen Need for Speed Most Wanted voor de Wii U dit voorjaar uit. Vanaf 21 maart is de recentste game van de franchise in Nederland verkrijgbaar. De Wii U maakt onder meer een 'co-driver'-modus mogelijk, waarbij twee spelers tegelijk dezelfde auto besturen.
Video toont Opera-browser met Webkit-engine en zonder menu's voor iOS en Android
01/18/2013
Opera wil volgende maand een browser uitbrengen op iOS en Android die gebruik maakt van de Webkit-engine en waarvan de interface vrijwel geen menu's bevat. De browser heeft als codenaam en Ice en heeft geen Terug-knop en vrijwel geen andere menu-items.
Onderzoekers ontwikkelen techniek voor eenvoudige beeldsensors
01/18/2013
Onderzoekers hebben een type beeldsensor ontwikkeld dat gebruikmaakt van metamaterialen. De sensors zouden eenvoudiger opgebouwd kunnen worden dan traditionele constructies met lenzen en zouden bovendien veelzijdiger en goedkoper zijn.
Gerucht: aankondiging PS4 komt binnen enkele weken
01/18/2013
Sony komt al binnen enkele weken met de aankondiging van de opvolger van de PlaySation 3, beweert website Computer & Videogames op basis van eigen bronnen. Ook zou de console standaard van een andere controller worden voorzien dan de DualShock.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten