donderdag 16 mei 2013

Apple-patent toont feature voor 'sociaal flitsen' met smartphonecamera's

Apple-patent toont feature voor 'sociaal flitsen' met smartphonecamera's
05/16/2013
Een patentaanvraag die door Apple is ingediend beschrijft een systeem waarbij een apparaat, zoals een iPhone, secundaire apparaten kan aansturen voor het flitsen bij het maken van een foto. Het 'sociale' flitssysteem moet meer licht opleveren in donkere omgevingen.
Chromium gaat wellicht Firefox vervangen in Ubuntu 13.10
05/16/2013
Op de Ubuntu Developer Summit, die deze week online wordt gehouden, is voorgesteld om Firefox in de komende 13.10-release te vervangen door Chromium. Ook zijn er voorstellen op tafel gelegd om MySQL te verruilen voor MariaDB.
Europees Hof moet zich uitspreken over rechtmatigheid content embedden
05/16/2013
Het Duitse Bundesgerichtshof heeft geoordeeld dat er bij het embedden van een YouTube-filmpje geen sprake is van openbaarmaking en dat het dus is toegestaan. Het hoogste rechtsorgaan in Duitsland heeft een verzoek ingediend bij het Europese Hof om zich over de zaak te buigen.
Mogelijk auteursrechtszaak tegen Zweedse registry om Pirate Bay-blokkade
05/16/2013
De organisatie die het Zweedse top-level-domein beheert, de Stiftelsen för Internetinfrastruktur, wacht wellicht een rechtszaak omdat zij weigert de domeinnamen van The Pirate Bay te blokkeren. De IIS ziet het niet als haar taak om blokkades in te stellen.

telefoontje verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten