zaterdag 18 mei 2013

Avast-antivirus blokkeert per ongeluk

Avast-antivirus blokkeert per ongeluk
05/18/2013
Een false positive van de veelgebruikte anti-virusscanner Avast zorgt ervoor dat gebruikers Outlook.com, het voormalige Hotmail, niet meer kunnen bereiken. Avast heeft het probleem toegegeven, na klachten van gebruikers over de onterechte blokkade
'Nokia EOS lijkt op Lumia 920 met uitschuifbare lensklep'
05/18/2013
Volgens geruchten gaat de nog onaangekondigde cameratelefoon Nokia EOS lijken op het huidige topmodel Lumia 920. Wel krijgt het toestel een cameralens die iets uitsteeks en een klepje die automatisch uitschuift als de camera-app wordt geopend.
Corning introduceert Lotus XT Glass voor smartphones en tablets
05/18/2013
Corning heeft Lotus XT Glass aangekondigd. In tegenstelling tot het bekendere en stevige Gorilla Glass, gaat het om een glassubstraat dat tussen de bovenste glaslaag en de lcd ligt en volgens de fabrikant kunnen de productiekosten van smartphones en tablets dalen door Lotus XT.
Arduino brengt opensourcerobot op wielen uit
05/18/2013
Het Italiaanse Arduino brengt een eigen robot op wielen voor jongeren uit. De robot is gebaseerd op opensourcetechnologie en gebruikers kunnen het platform zelf aanpassen en ontwikkelen om eigen creaties te maken. De Arduino Robot komt in juli beschikbaar.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten