vrijdag 10 mei 2013

Total War: Rome II verschijnt op 3 september

Total War: Rome II verschijnt op 3 september
05/10/2013
Sega heeft de releasedatum van Total War: Rome II bekendgemaakt. De laatste episode van de Total War-serie wordt op 3 september wereldwijd uitgebracht en is al vooraf te bestellen. De uitgever heeft ook aangekondigd met een speciale Collector's Edition te komen.
'Belgische iptv-dienst start binnenkort aanbod via Nederlandse supermarkten'
05/10/2013
De Belgische iptv-provider WeepeeTV is bezig met onderhandelingen om zijn activiteiten uit te breiden naar Nederland, waarbij de dienst aangeboden zou worden via webshops en supermarkten. In België biedt het bedrijf al tv-diensten aan via internet.
Carmageddon voor Android is uitgebracht
05/10/2013
Ontwikkelaar Stainless Steel heeft de Android-port van het controversiële racespel Carmageddon beschikbaar gesteld via Google Play. Zoals eerder beloofd is de game de hele dag gratis te downloaden, daarna zal voor het spel betaald moeten worden.
JVC Kenwood brengt navigatiesysteem met 'head-up display' uit
05/10/2013
JVC Kenwood brengt half mei een autonavigatiesysteem voor consumenten uit dat gebruikmaakt van een hud of 'head-up display'. Het systeem bestaat uit een kleine projector en een doorzichtig scherm, dat in combinatie met een achteruitkijkspiegel op de voorruit verbonden moet worden.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten