dinsdag 7 mei 2013

Chrome-extensie maakt rippen muziek van Spotify mogelijk

Chrome-extensie maakt rippen muziek van Spotify mogelijk
05/07/2013
Een Nederlander heeft een Chrome-extensie ontwikkeld waarmee gebruikers muziek kunnen rippen van Spotify. De extensie leunt op het feit dat de webclient van Spotify muziek niet versleutelt, in tegenstelling tot de desktopclient van de populaire streamingdienst.
UPC stelt Horizon TV-app voor Android uit tot het najaar
05/07/2013
UPC heeft te kennen gegeven zijn Horizon TV-applicatie voor het Android-besturingssysteem pas in het najaar uit te brengen. De software, waarmee mobiele gebruikers tv kunnen kijken, had aanvankelijk begin dit jaar uit moeten komen.
Telenet-klanten kunnen met voip-app bellen tegen tarief vaste lijn
05/07/2013
Telenet heeft de dienst Triiing geïntroduceerd. Klanten van de provider kunnen gratis een iOS-app voor voip downloaden, waarna ze kunnen bellen met hun smartphone tegen Telenets tarief voor vaste telefonie. Het gaat voorlopig om een test en een Android-app is op komst.
Seagate introduceert zijn eerste consumenten-ssd's
05/07/2013
Fabrikant van opslagmedia Seagate heeft zijn eerste ssd's voor de consumentenmarkt, de 600- en 600 Pro-ssd's, aangekondigd. De flashdisks hebben opslagcapaciteiten van 100 tot en met 480GB en worden aangedreven door een Link A Media LM87800-controller.

telefoon inleveren telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten