dinsdag 7 mei 2013

Groei van het aantal UPC Horizon-abonnees neemt af

Groei van het aantal UPC Horizon-abonnees neemt af
05/07/2013
UPC kampt met dalende groei van het aantal Horizon-abonnees. Waar de eerste vijf maanden na introductie ongeveer 20.000 mensen per maand Horizon namen, is dat aantal nu afgenomen naar ongeveer 15.000 per maand. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers.
Electronic Arts kondigt Sims 4 aan
05/07/2013
Electronic Arts heeft aangekondigd dat het aan een nieuwe game in de Sims-serie werkt. Sims 4 is momenteel in ontwikkeling voor zowel de pc als de Mac en moet ergens in 2014 uitkomen. Over nieuwe gameplayfeatures heeft de ontwikkelaar nog niets bekendgemaakt.
Wachtwoorden hotspotgebruikers Ziggo te onderscheppen met nep-hotspot
05/07/2013
De hotspotfunctionaliteit die Ziggo momenteel aan het uitrollen is in heel Nederland, is niet waterdicht. Doordat geen certificaten worden gebruikt om de authenticiteit van een hotspot te controleren, kunnen kwaadwillenden een Ziggo-hotspot nabootsen en verkeer onderscheppen.
Providers nemen elkaars bel- en sms-verkeer over bij langdurige storing
05/07/2013
Klanten kunnen vanaf eind dit jaar blijven bellen als een storing het mobiele netwerk van hun provider treft. Providers nemen elkaars bel- en sms-verkeer over als de storing lang duurt en veel klanten treft. Dat gebeurt in de praktijk echter zelden tot nooit.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten