donderdag 9 mei 2013

Gerucht: Amazon werkt aan smartphone met 3d-scherm

Gerucht: Amazon werkt aan smartphone met 3d-scherm
05/09/2013
Amazon zou werken aan een eigen smartphone die beschikt over een scherm met 3d-functionaliteit. Het 3d-scherm zou te bekijken zijn zonder daarvoor een bril nodig te hebben en er zou eye tracking-software zijn om het 3d-effect onder verscheidene inkijkhoeken te behouden.
Gerucht: Yahoo wil videostreamdienst Hulu kopen
05/09/2013
Yahoo zou plannen hebben om de videostreamdienst Hulu over te nemen. De geruchten volgen nadat de internetgigant er niet in is geslaagd om videosite Dailymotion over te nemen. Er zou echter nog geen bod op Hulu zijn gedaan.
Introductie Ouya-console verplaatst naar eind juni
05/09/2013
De ceo van Ouya, Julie Uhrman, heeft laten weten dat de introductie van de console met een aantal weken is vertraagd wegens de grote vraag naar de console. Ook werd vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een investering van 15 miljoen dollar heeft ontvangen.
EA bevestigt opnieuw ontslagronde te hebben gehouden
05/09/2013
EA heeft bekendgemaakt dat het onlangs ongeveer 900 banen heeft geschrapt, ofwel 10 procent van zijn werknemersbestand. Reden voor de recente ontslagen is dat de game-uitgever zijn winstmarges wil verhogen. De ontslagronde werd eerder al aangekondigd.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten