donderdag 23 mei 2013

Nieuwe fotoherkenning van Google+ herkent ook objecten

Nieuwe fotoherkenning van Google+ herkent ook objecten
05/22/2013
Door nieuwe fotoherkenning in Google+ worden objecten in foto's herkend en kan daar vervolgens op gezocht worden. Ook als een foto niet handmatig van tags is voorzien kan deze alsnog met de zoekfunctie worden gevonden, aldus Google.
Google rolt 'conversational search' uit voor Chrome
05/22/2013
Google heeft de natuurlijke-spraak-functie voor zijn zoekmachine gereedgemaakt voor gebruik. De eerder aangekondigde uitbreiding is vooralsnog alleen toegankelijk voor bèta-testers. Het is voor gebruikers echter nog steeds mogelijk om zich daarvoor in te schrijven.
Apple: Samsung schendt vijf patenten met Galaxy S4
05/22/2013
Apple is van mening dat Samsung met zijn Galaxy S4 inbreuk maakt op vijf patenten. Een aanklacht tegen het huidige Samsung-topmodel werd toegevoegd aan een lopende rechtszaak bij de rechtbank in Californië. Eerder kreeg Apple daar al een schadevergoeding toegewezen.
EA kondigt EA Sports Ignite-engine aan
05/22/2013
Tijdens XboxReveal, het evenement waar Microsoft de Xbox One onthulde, kondigde Electronic Arts zijn nieuwe Ignite-engine aan. De engine wordt gebruikt voor het maken van sportgames voor de nieuwe generatie consoles en vormt onder andere de basis voor Fifa 14.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten