vrijdag 10 mei 2013

Twee Nederlanders opgepakt na miljoenendiefstal creditcardhack

Twee Nederlanders opgepakt na miljoenendiefstal creditcardhack
05/10/2013
Een Nederlandse man en vrouw zijn in februari in Duitsland opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een grote geldroof. Ze wilden in Duitsland geld pinnen met gemanipuleerde creditcards, na een hack bij twee creditcardverwerkers in het Midden-Oosten.
Humble Bundle accepteert betaling via Bitcoins
05/10/2013
Humble Bundle gaat voortaan Bitcoins accepteren als betaalmiddel. Volgens het bedrijf is het de meest aangevraagde betaaloptie door klanten en dat is een opsteker voor de 'virtuele' valuta die de laatste tijd geplaagd wordt door negatieve publiciteit.
W3C publiceert eerste draft voor drm in html5
05/10/2013
De HTML Working Group van het World Wide Web Consortium heeft zijn eerste draft van de Encrypted Media Extension-specificatie uitgebracht. De controversiële specificatie beschrijft een manier waarop browsers plug-ins voor drm aan kunnen roepen.
Sharp gaat 5000 banen schrappen
05/10/2013
Bij elektronicaproducent Sharp gaan wederom ontslagen vallen. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het als onderdeel van zijn herstructurering 5000 werknemers gaat ontslaan. Het gaat vooral om managementposities, het aantal werknemers op het hoofdkantoor in Osaka zal halveren.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten