woensdag 8 mei 2013

'Eerlijke' Nederlandse Android-smartphone FairPhone gaat in voorverkoop

'Eerlijke' Nederlandse Android-smartphone FairPhone gaat in voorverkoop
05/08/2013
De Nederlandse Android-smartphone FairPhone kan vanaf volgende week worden besteld. De FairPhone is de eerste smartphone die is gemaakt door mensen die grotendeels in goede arbeidsomstandigheden werken met materiaal dat zoveel mogelijk niet uit conflictgebied komt.
Verdachte Spamhaus-aanval is uitgeleverd aan Nederland
05/08/2013
De 35-jarige Sven Olaf K., die wordt verdacht van het opzetten van een grote ddos-aanval op de anti-spam-organisatie Spamhaus, is afgelopen maandag door Spanje uitgeleverd aan Nederland. Vandaag verschijnt hij voor de rechter-commissaris in Rotterdam.
Obama gaat mogelijk strengere Amerikaanse tapwetgeving steunen
05/08/2013
Het lijkt er op dat een FBI-plan voor strengere aftapwetgeving wordt ingevoerd. Volgens bronnen van een Amerikaanse krant is de kans groot dat president Barack Obama zich achter de plannen schaart. Hoewel het om Amerikaanse wetgeving gaat, zijn er ook gevolgen voor Nederlanders.
Western Digital en SanDisk gaan samen hybride schijven maken
05/08/2013
Western Digital en SanDisk gaan samenwerken op het gebied van hybride harde schijven. SanDisk gaat zijn op 19nm geproduceerde iSSD-opslag aan Western Digital leveren voor gebruik in de Black-solid state hybrid drives van het bedrijf.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten